Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11023
Title: Підвищення якості макаронних виробів
Authors: Діденко, О. В.
Балим, В. Ю.
Сесь, А. М.
Штих, С. В.
Keywords: макаронні вироби;яєчний сухий білок
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Діденко О. В., Балим В. Ю., Сесь А. М., Штих С. В. Підвищення якості макаронних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 438-445.
Abstract: Розглянуто питання підвищення якості макаронних виробів за рахунок використання яєчного сухого білка.
The question of raising pasta guality due to the use of dry egg protein was considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11023
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_70.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.