Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11020
Title: Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці
Authors: Мардар, М. Р.
Кордзая, Н. Р.
Keywords: ціле зерно пшениці;хліб;коренеплідні овочі;дисперговане зерно
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 419-427.
Abstract: Наведено аналіз існуючих способів виробництва хліба з цілого зерна пшениці. Розлянуто розроблену бальну шкалу органолептичних показників якості нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів.
The analysis of existing ways of production of bread made from whole grain are given in the report. The scale of organoleptic parameters of new grades of bread made from whole wheat grain with natural additives of vegetative origin is surveyed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11020
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_68.pdf807.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.