Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11053
Title: Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками
Authors: Мардар, М. Р.
Валевська, Л. О.
Keywords: білкові добавки;екструдовані продукти;протеолітичні ферменти;збагачення
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 480-483.
Abstract: Подано результати досліджень зміни білкових речовин збагачених екструдованих продуктів на прикладі ферментативної атакованості протеолітичними ферментами і амінокислотним складом продуктів.
In the article the results of researches of change of albuminous matters of the enriched ekstrusion products are presented on the example of fermentativnoy atakuemosti by proteoliticheskimi enzymes and amino acid composition of products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11053
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_76.pdf385.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.