Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11029
Название: Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах
Авторы: Варанкіна, О. О.
Кричковська, Л. В.
Ключевые слова: β-каротин;провітамін А;вітамін А;молочні продукти
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 460-468.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналiз кiлькiсного вмісту β-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.
The question of provitamin A and vitamin A deficiency in the food rations of the Ukrainian population is analyzed. The analyze of the quantitative content of B-carotene and vitamin A in the dairy products, which are represented at the mod em Ukrainian market, is carried out.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_73.pdf1.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.