Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11029
Название: | Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах |
Авторы: | Варанкіна, О. О. Кричковська, Л. В. |
Ключевые слова: | β-каротин;провітамін А;вітамін А;молочні продукти |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 460-468. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналiз кiлькiсного вмісту β-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України. The question of provitamin A and vitamin A deficiency in the food rations of the Ukrainian population is analyzed. The analyze of the quantitative content of B-carotene and vitamin A in the dairy products, which are represented at the mod em Ukrainian market, is carried out. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_73.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.