Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029
Title: Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах
Authors: Варанкіна, О. О.
Кричковська, Л. В.
Keywords: β-каротин;провітамін А;вітамін А;молочні продукти
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 460-468.
Abstract: Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналiз кiлькiсного вмісту β-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.
The question of provitamin A and vitamin A deficiency in the food rations of the Ukrainian population is analyzed. The analyze of the quantitative content of B-carotene and vitamin A in the dairy products, which are represented at the mod em Ukrainian market, is carried out.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_73.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.