Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051
Title: Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур
Authors: Труфкаті, Л. В.
Кобєлєва, С. М.
Keywords: сушіння;зародки пшениці;зберігання;пряно-смакові культури
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Труфкаті Л. В., Кобєлєва С. М. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 468-474.
Abstract: Подано новий спосіб сушіння зелені пряно-смакових культур, що включає попереднє замочування у водній емульсії олії зародків пшениці та дозволяє скоротити час сушіння, підвищити якість сушених продуктів та їх стійкість під час зберігання.
The new drying manner of green leaf cultures, which includes the prelimi nary water-oil emulsion treatment, presents in this article. This manner allows to decrease the drying time, to make better the dry leaf cultures quality and the resis tance during storage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_74.pdf686.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.