Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11052
Title: | Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения |
Authors: | Буханов, В. Д. Везенцев, А. И. Науменко, Л. И. Мячикова, Н. И. |
Keywords: | продукти тваринного походження;якісне харчування;екологічно чисті продукти |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Буханов В. Д., Везенцев А. И., Науменко Л. И., Мячикова Н. И. Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 474-479. |
Abstract: | Розглянуто питання отримання продуктів тваринного походження підвищеної біологічної цінності, із зниженим вмістом речовин, що становлять небезпеку для здоров'я людини, шляхом використання у складі кормів для тварин сорбентів і/або сорбційно-активних препаратів на основі наноструктурних шаруватих силікатів типу 2:1 з розбухаючою кристалічною решіткою. Questions of reception of products of an animal origin of the raised biological value, with the lowered maintenance of the substances representing health hazard of the person by use as a part of forages for animal sorbents and or sorbezion noactivity of preparations on a basis of nanostructure of layered silicates of type 1:2 with the inflating crystal lattice are considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11052 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_75.pdf | 634.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.