Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних | Мостепанюк, О. С. |
2009 | Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі | Ільчакова, Ж. О. |
2009 | Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію | Пивоварова, О. П.; Пивоваров, Є. П. |
2009 | Пути использования мелассы в сахарной промышленности | Искендеров, И. В. |
2009 | Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів | Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б. |
2009 | Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв | Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б. |
2009 | Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини | Маяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В. |
2009 | Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2009 | Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О. |
2009 | Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості | Євлаш, В. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. А. |
2009 | Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу | Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Тимчук, С. М. |
2009 | Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів | Колесник, А. О.; Колесник, Т. Л. |
2009 | Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини | Постнов, Г. М.; Тимченко, Ю. О. |
2009 | Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В. |
2009 | Функціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчування | Притульська, Н. В.; Сєногонова, Л. І. |
2009 | Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Лосєва, С. М.; Маціпура, А. С.; Глубокий, Д. О.; Стоєв, C. С. |
2009 | Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.; Юр'єва, О. О.; Максимова, Н. П.; Череватенко, Л. М. |
2009 | Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками | Кайнаш, А. П.; Віннікова, Л. Г. |
2009 | Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В. |
2009 | Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87