Випуск 2 (10) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульнихМостепанюк, О. С.
2009Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасоліІльчакова, Ж. О.
2009Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натріюПивоварова, О. П.; Пивоваров, Є. П.
2009Пути использования мелассы в сахарной промышленностиИскендеров, И. В.
2009Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролівБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2009Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоївЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2009Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировиниМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2009Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2009Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктівМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.
2009Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованостіЄвлаш, В. В.; Чуйко, Л. О.; Акмен, В. А.
2009Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливуФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Тимчук, С. М.
2009Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробівКолесник, А. О.; Колесник, Т. Л.
2009Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировиниПостнов, Г. М.; Тимченко, Ю. О.
2009Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2009Функціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчуванняПритульська, Н. В.; Сєногонова, Л. І.
2009Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Лосєва, С. М.; Маціпура, А. С.; Глубокий, Д. О.; Стоєв, C. С.
2009Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.; Юр'єва, О. О.; Максимова, Н. П.; Череватенко, Л. М.
2009Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавкамиКайнаш, А. П.; Віннікова, Л. Г.
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2009Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П.П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 87