Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943
Title: Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками
Authors: Кайнаш, А. П.
Віннікова, Л. Г.
Keywords: варені ковбаси;овочеві добавки;зберігання
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кайнаш А. П., Віннікова Л. Г. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 69-73.
Abstract: Дослiджено термін зберігання варених ковбас з овочевими добавками.
The shelf life of sausage with vegetable agents is researched in the article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_12.pdf454.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.