Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943
Title: | Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками |
Authors: | Кайнаш, А. П. Віннікова, Л. Г. |
Keywords: | варені ковбаси;овочеві добавки;зберігання |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кайнаш А. П., Віннікова Л. Г. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 69-73. |
Abstract: | Дослiджено термін зберігання варених ковбас з овочевими добавками. The shelf life of sausage with vegetable agents is researched in the article. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_12.pdf | 454.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.