Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8992
Title: Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів
Authors: Колесник, А. О.
Колесник, Т. Л.
Keywords: напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);м'ясні січені вироби;функціонально-технологічні властивості (ФТВ) м'яса
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник А. О., Колесник Т. Л. Дослідження впливу біоорганічного кальцію харчової кістки на функціонально-технологічні властивості м’яса в технології м’ясних січених виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 108-113.
Abstract: Визначено вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) у технології м'ясних січених виробів на функціонально-технологічні властивості (ФТВ) м'яса.
The influence of calcium ions on bone food half finished (BFN) in technol ogy of the meat stuffing product on the functional and technological properties (FTP) of meat was determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8992
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_18.pdf633.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.