Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Ієрархічна структурна схема процесно-апаратурних ефектів у робочому обсязі колонного віброекстрактора безперервної дії | Мисюра, Т. Г.; Зав’ялов, В. Л.; Бодров, В. С.; Попова, Н. В. |
2009 | Оцінка рівня концентрованої поляризації білка сколотин на поверхні напівпроникних мембран | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Алексієнко, С. М. |
2009 | Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування | Терешкін, О. Г.; Балик, О. В. |
2009 | До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
2009 | Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення парою | Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2009 | Корозійна стійкість конструкційних металів у розплавах поверхнево-активних речовин | Самойленко, С. О.; Якименко, Г. Я. |
2009 | Дослідження впливу типу граничних умов на власні форми коливань циліндра | Синєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О. |
2009 | Ефективність конічних циклонів | Сабадаш, С. М.; Якуба, А. Р. |
2009 | Дослідження фізико-хімічних властивостей ультрафільтраційних мембран типу ПАН | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В. |
2009 | Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Постольнік, Д. В. |
2009 | Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки | Седо, А.; Пивоваров, П. П.; Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П. |
2009 | Підвищення енергоефективності конвективних процесів тепломасообміну шляхом регулювання швидкості теплоносія | Потапов, В. О.; Шевченко, С. О. |
2009 | Cучасні методи і технічні засоби перевірки автентичності грошових знаків | Дейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О. |
2009 | Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукції | Михайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О. |
2009 | Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів | Черевко, О.І.; Кіптела, Л.В.; Загорулько, О.Є.; Постольнік, Д.В. |
2009 | Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуру | Махоніна, М. Ю.; Рашевська, Т. О. |
2009 | Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів | Григоренко, О. М. |
2009 | Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату | Пасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А. |
2009 | Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха | Тюрікова, І. С.; Рибак, Г. М.; Плахотін, В. Я. |
2009 | Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів | Сабадош, Г. О.; Горальчук, А. Б. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87