Випуск 2 (10) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Ієрархічна структурна схема процесно-апаратурних ефектів у робочому обсязі колонного віброекстрактора безперервної діїМисюра, Т. Г.; Зав’ялов, В. Л.; Бодров, В. С.; Попова, Н. В.
2009Оцінка рівня концентрованої поляризації білка сколотин на поверхні напівпроникних мембранДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Алексієнко, С. М.
2009Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткуванняТерешкін, О. Г.; Балик, О. В.
2009До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2009Визначення раціональних режимів обробки коренеплодів під час їх очищення пароюТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2009Корозійна стійкість конструкційних металів у розплавах поверхнево-активних речовинСамойленко, С. О.; Якименко, Г. Я.
2009Дослідження впливу типу граничних умов на власні форми коливань циліндраСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.
2009Ефективність конічних циклонівСабадаш, С. М.; Якуба, А. Р.
2009Дослідження фізико-хімічних властивостей ультрафільтраційних мембран типу ПАНДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.
2009Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництваЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Постольнік, Д. В.
2009Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавкиСедо, А.; Пивоваров, П. П.; Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.
2009Підвищення енергоефективності конвективних процесів тепломасообміну шляхом регулювання швидкості теплоносіяПотапов, В. О.; Шевченко, С. О.
2009Cучасні методи і технічні засоби перевірки автентичності грошових знаківДейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О.
2009Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукціїМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Шевченко, А. О.
2009Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактівЧеревко, О.І.; Кіптела, Л.В.; Загорулько, О.Є.; Постольнік, Д.В.
2009Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуруМахоніна, М. Ю.; Рашевська, Т. О.
2009Наукові підходи до формування раціонів харчування студентівГригоренко, О. М.
2009Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикатуПасічний, В. М.; Ястреба, Ю. А.
2009Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіхаТюрікова, І. С.; Рибак, Г. М.; Плахотін, В. Я.
2009Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертівСабадош, Г. О.; Горальчук, А. Б.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 87