Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019
Title: Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини
Authors: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Keywords: цукати;плодово-ягідна сировина;пастоподібні концентрати;напої
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 144-152.
Abstract: Розглянуто можливість створення нових ресурсозберігаючих способів виготовлення ПКН та цукатів із плодово-ягідної сировини та овочів. Досліджено структурно-механічні властивості ПКН та цукатів.
Possibility of creation of new resourcekeepings methods of production of PKN and candied fruits is considered from fruit-baccate raw material and green stuffs. Strukturno-mekhanicheskie properties of PKN and candied fruits are investi gational.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_23.pdf819.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.