Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019
Title: | Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини |
Authors: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. |
Keywords: | цукати;плодово-ягідна сировина;пастоподібні концентрати;напої |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 144-152. |
Abstract: | Розглянуто можливість створення нових ресурсозберігаючих способів виготовлення ПКН та цукатів із плодово-ягідної сировини та овочів. Досліджено структурно-механічні властивості ПКН та цукатів. Possibility of creation of new resourcekeepings methods of production of PKN and candied fruits is considered from fruit-baccate raw material and green stuffs. Strukturno-mekhanicheskie properties of PKN and candied fruits are investi gational. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9019 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_23.pdf | 819.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.