Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026
Title: Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі
Authors: Ільчакова, Ж. О.
Keywords: квасоля;закуски емульсійного типу
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ільчакова Ж. О. Дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 177-184.
Abstract: Наведено результати дослідження загального хімічного складу та харчової цінності закусок емульсійного типу на основі квасолі, доведено високу харчову та біологічну цінність нової продукції.
Results of researches of general chemical composition and nutritive value of bean d'oeuvres are produced, the high food and biological value of new products is well-proven.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9026
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_28.pdf705.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.