Випуск 2 (10) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 87 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2009Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Берестова, А.А.; Глубокий, Д.О.; Максимова, Н.П.
2009Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.
2009Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Максимова, Н. П.; Гапонцева, О. В.
2009Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консервантуМалюк, Л. П.; Зіолковська, А. В.
2009Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”Перцевой, Ф. В.; Кущ, С. П.; Рудавська, М. В.
2009Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктахПавлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 87 of 87