Випуск 2 (10)
: [87]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 87 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатів | Маяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В. |
2009 | Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Берестова, А.А.; Глубокий, Д.О.; Максимова, Н.П. |
2009 | Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В. |
2009 | Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Максимова, Н. П.; Гапонцева, О. В. |
2009 | Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту | Малюк, Л. П.; Зіолковська, А. В. |
2009 | Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану” | Перцевой, Ф. В.; Кущ, С. П.; Рудавська, М. В. |
2009 | Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах | Павлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 87 of 87