Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021
Title: | Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв |
Authors: | Юрченко, С. Л. Колеснікова, М. Б. |
Keywords: | пряно-ароматична рослинна сировина (ПАРС);напої;функціональні продукти |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 152-158. |
Abstract: | Установлено доцільність використання пряно-ароматичної рослинної сировини (ПАРС) в технології напоїв. Визначено раціональні співвідношення ПАРС та розроблено проекти рецептур напоїв з їх використанням. Expedience of the use is set spicily-aromatic raw material (SARM) in tech nology of drinks. Rational correlations of SARM are certain and the projects of compounding of drinks are developed with their use. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_24.pdf | 588.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.