Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021
Title: Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв
Authors: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Keywords: пряно-ароматична рослинна сировина (ПАРС);напої;функціональні продукти
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 152-158.
Abstract: Установлено доцільність використання пряно-ароматичної рослинної сировини (ПАРС) в технології напоїв. Визначено раціональні співвідношення ПАРС та розроблено проекти рецептур напоїв з їх використанням.
Expedience of the use is set spicily-aromatic raw material (SARM) in tech nology of drinks. Rational correlations of SARM are certain and the projects of compounding of drinks are developed with their use.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9021
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_24.pdf588.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.