Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Title: Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу
Authors: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Тимчук, С. М.
Keywords: олія;функціональні продукти;жирові продукти
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Федак Н. В., Діхтярь А. М., Тимчук С. М. Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 114-120.
Abstract: Розглянуто ассортимент жирових продуктів, що представлені на нашому ринку, перспективи використання соняшникової олії високоолеїнового типу в харчовій промисловості, а також у виробництві функціональних продуктів харчування.
The assortment of the fat products which are demonstration on our market, perspective of using oil in the food industry and production of functional product nutrition are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_19.pdf695.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.