Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9027
Title: Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних
Authors: Мостепанюк, О. С.
Keywords: наповнювачі плодово-ягідні капсульні;цукор
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мостепанюк О. С. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 184-191.
Abstract: Наведено результати дослiдження впливу технологічних чинників (колоїдний стан системи та концентрація цукру) на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості наповнювачів плодово-ягідних капсульних.
In this article the results of research are produced which show the influence of technological factors on structural-mechanical, physical-chemical behaviors of fruiter, berry capsular filling compounds.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9027
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_29.pdf699.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.