Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8941
Title: Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
Authors: Гурський, П. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Keywords: агар;пасти закусочні;реологічні характеристики
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 63-69.
Abstract: Досліджено вплив концентрації агару на реологічні характеристики паст закусочних. Встановлено залежність відносної еластичності, пластичності та пружності продукту від вмісту агару в рецептурі.
The effect of concentration of agar on the rheological characteristics of pastes eateries. The dependence of the relative elasticities, plasticity and plasticity of the product from the content of agar in the recipe.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8941
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_11.pdf649.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.