Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9004
Title: | Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості |
Authors: | Євлаш, В. В. Чуйко, Л. О. Акмен, В. А. |
Keywords: | начинки на основі фруктового пюре;дієтична добавка "Гемовiтал";топінамбур;дріжджове тісто;борошняні кондитерські вироби;антианемічні продукти |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євлаш В. В., Чуйко Л. О., Акмен В. А. Вивчення реологічних властивостей начинок на основі фруктового пюре для борошняних кондитерських виробів антианемічної спрямованості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 120-127. |
Abstract: | Вивчено реологічні властивостi начинок на основі фруктового пюре, за умови внесення в них порошків дієтичної добавки "Гемовiтал" та топінамбура з метою формування структури і надання антианемічних властивостей. Визначено оптимальну кількість дієтичної добавки "Гемовітал" i порошку топінамбура для введення у продукт. Доказано наявність тиксотропних властивостей у нових начинках, що є позитивним при введенні їх у вироби з дріжджового тіста. Work is devoted to the study of reology properties of fillings on the basis of fruit-jam at bringing in them of powders of dietary addition of «Gemovital»> and topinambur with the purpose of forming of structure and giving of antinomian prop erties. The optimum amount of powder of topinambur and dietary addition of «Gemovital» is certain for introduction to the product. The presence of thyrotrophic properties is well-proven in the new fillings, that is positive at introduction them in wares from a yeasts test. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9004 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_20.pdf | 780.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.