Випуск 2 (10) : [87] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 87
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Про інформаціологічний розвиток суспільства і освітиКолодач, М. В.; Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.
2009Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльностіКасілова, Л. О.; Бурлакова, Ж. В.
2009Необхідність розробки електронних навчальних ресурсів для перепідготовки маркетологівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В.
2009Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хіміїСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.
2009Комп'ютерна реалізація концепції бази електронних навчально-інформаційних ресурсівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В.
2009Застосування технологій візуалізаціїТімофєєва, О. М.; Тімофєєв, О. В.
2009Проблеми побудови комп'ютеризованого інформаційно-освітнього середовища університетуКухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.
2009Інтерактивний комп'ютерний тестовий тренінг як засіб професійного навчанняЯнчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2009Попереджувальні інформаційні товарні знаки в контексті підвищення безпеки споживання товарівШумський, О. В.; Полікарпов, І. С.
2009Експертиза якості полімерних пляшок для харчових продуктів, що реалізуються на ринку УкраїниКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.
2009Дослідження споживчих переваг кремів для депіляції м. ЛуганськаШлапак, О. С.
2009Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінкаДюкарева, Г. І.; Акмен, В. А.
2009Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С.
2009Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламінуГоловко, Т. М.; Полевич, В. В.
2009Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з диніПестіна, Г. О.; Торяник, Д. О.
2009Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементівОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С.
2009Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печиваГоловко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2009Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировиниПотапов, В. О.; Мартинець, І. С.
2009Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантануТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Луньова, О. С.
2009Дослідження зміни термодинамічного потенціалу системи, яка зневоднюєтьсяПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 87