Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Title: | Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Білецька, Я. О. |
Keywords: | еламін;зефір;структуроутворювачі;піноздатність білка |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 136-143. |
Abstract: | Розглянуто перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру в якості структуроутворювача. Наведено результати досліджень піностійкості, піноздатності білка с.-г. птиці з харчовою добавкою та обрано раціональний діапазон концентрацій. The perspective of using elamine for marsh-mallow production as a struc tural component part were examined. The research results of foaming capability and foaming capacity of poultry protein with food additives were given. The rational concentrational range was chosen. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_22.pdf | 735.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.