Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Title: Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
Authors: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Keywords: еламін;зефір;структуроутворювачі;піноздатність білка
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 136-143.
Abstract: Розглянуто перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру в якості структуроутворювача. Наведено результати досліджень піностійкості, піноздатності білка с.-г. птиці з харчовою добавкою та обрано раціональний діапазон концентрацій.
The perspective of using elamine for marsh-mallow production as a struc tural component part were examined. The research results of foaming capability and foaming capacity of poultry protein with food additives were given. The rational concentrational range was chosen.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_22.pdf735.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.