Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Title: | Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів |
Authors: | Янчева, М. О. Яковлева, Ю. В. |
Keywords: | м'ясні напівфабрикати;заморожування м'яса;м'ясопродукти;низькі температури |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103. |
Abstract: | Розглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію. The problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_16.pdf | 799.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.