Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Title: Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів
Authors: Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Keywords: м'ясні напівфабрикати;заморожування м'яса;м'ясопродукти;низькі температури
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 96-103.
Abstract: Розглянуто питання впливу низьких температур на м'ясні напівфабрикати. Надано характеристики способів та режимів заморожування м'яса та м'ясопродуктів, наведено їх класифікацію.
The problems of low temperatures influence on meat semi-products were examined/ Features of means and conditions of frozen meats and meat products were shown, the classification was given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8990
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_16.pdf799.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.