Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024
Title: | Пути использования мелассы в сахарной промышленности |
Authors: | Искендеров, И. В. |
Keywords: | меляса;цукрова промисловість |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Искендеров И. В. Пути использования мелассы в сахарной промышленности. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 166-169. |
Abstract: | Розглянуто способи використання меляса в цукровій промисловості. Запропоновано новий метод розділення меляса на певні фракції. The methods of using molasses in sugar industry are considered. A new way of molasses division to definite fractions is suggested. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_26.pdf | 399.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.