Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024
Title: Пути использования мелассы в сахарной промышленности
Authors: Искендеров, И. В.
Keywords: меляса;цукрова промисловість
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Искендеров И. В. Пути использования мелассы в сахарной промышленности. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 166-169.
Abstract: Розглянуто способи використання меляса в цукровій промисловості. Запропоновано новий метод розділення меляса на певні фракції.
The methods of using molasses in sugar industry are considered. A new way of molasses division to definite fractions is suggested.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9024
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_26.pdf399.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.