Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Дослідження страв з використанням сої | Корецька, І.Л.; Рибаченко, М.С.; Бахмач, В.О. |
2022 | Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry | Aksonova, O.А.; Sema, O. |
2022 | Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб | Пілюгіна, І.С.; Борук, С.Д. |
2022 | Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів | Мурликіна, Н.В.; Соломенцева, О.В. |
2022 | Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги | Газзаві-Рогозіна, Л.В.; Євлаш, В.В.; Кондрачук, І.В. |
2022 | Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research | Gubsky, S.М.; Sachko, А. |
2022 | Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничного | Євлаш, В.В.; Газзаві-Рогозіна, Л.В.; Солнцева, С.Д. |
2022 | Прогресивні аспекти виробництва морозива | Запаренко, Г.В.; Рагулін, Д.О. |
2022 | Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини | Дударєв, І.М.; Дунаєвський, Н.Я. |
2022 | Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів | Дударєв, І.М.; Бойко, А.А. |
2022 | Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначення | Лапицька, Н.В.; Блудча, В.О. |
2022 | Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива | Боднарук, О.А.; Мороз, В.О. |
2022 | Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення | Калина, В.С.; Сухаренко, А.Д. |
2022 | Визначення нітратів в овочах вирощених поблизу територій Північного та Інгулецького ГЗК | Чернушенко, О.О.; Алєксєєнко, Б.О. |
2022 | Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв | Хомич, Г.П.; Толчинська, К.А. |
2022 | Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки | Наконечна, Ю.Г.; Руденко, К.В. |
2022 | Харчові барвники з дикорослої сировини | Дущак, О.В.; Осипенко, О.В. |
2022 | Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної | Шутюк, В.В.; Мороз, А.О. |
2022 | Зберігання волоських горіхів | Шутюк, В.В.; Лукіянік, О.В. |
2022 | Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів | Дущак, О.В.; Бурлак, Н.І. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102