Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : [102] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Дослідження страв з використанням соїКорецька, І.Л.; Рибаченко, М.С.; Бахмач, В.О.
2022Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberryAksonova, O.А.; Sema, O.
2022Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на керобПілюгіна, І.С.; Борук, С.Д.
2022Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатівМурликіна, Н.В.; Соломенцева, О.В.
2022Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки іргиГаззаві-Рогозіна, Л.В.; Євлаш, В.В.; Кондрачук, І.В.
2022Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological researchGubsky, S.М.; Sachko, А.
2022Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничногоЄвлаш, В.В.; Газзаві-Рогозіна, Л.В.; Солнцева, С.Д.
2022Прогресивні аспекти виробництва морозиваЗапаренко, Г.В.; Рагулін, Д.О.
2022Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировиниДударєв, І.М.; Дунаєвський, Н.Я.
2022Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсівДударєв, І.М.; Бойко, А.А.
2022Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначенняЛапицька, Н.В.; Блудча, В.О.
2022Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозиваБоднарук, О.А.; Мороз, В.О.
2022Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначенняКалина, В.С.; Сухаренко, А.Д.
2022Визначення нітратів в овочах вирощених поблизу територій Північного та Інгулецького ГЗКЧернушенко, О.О.; Алєксєєнко, Б.О.
2022Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоївХомич, Г.П.; Толчинська, К.А.
2022Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробкиНаконечна, Ю.Г.; Руденко, К.В.
2022Харчові барвники з дикорослої сировиниДущак, О.В.; Осипенко, О.В.
2022Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорноїШутюк, В.В.; Мороз, А.О.
2022Зберігання волоських горіхівШутюк, В.В.; Лукіянік, О.В.
2022Дослідження якісних характеристик нових плодових соусівДущак, О.В.; Бурлак, Н.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102