Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363
Title: Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research
Other Titles: Розробка нежирного майонезу без яєць: попереднє реологічне дослідження
Authors: Sachko, А.
metadata.dc.contributor.advisor: Gubsky, S.М.
Keywords: майонез;нежирний майонез без яєць;реологічне дослідження;mayonnaise;low-fat mayonnaise without eggs;rheological research
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Sachko А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research / scientific adviser , S. М. Gubsky. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sachko_stor95_2022.pdf154 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.