Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363
Title: | Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research |
Other Titles: | Розробка нежирного майонезу без яєць: попереднє реологічне дослідження |
Authors: | Sachko, А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Gubsky, S.М. |
Keywords: | майонез;нежирний майонез без яєць;реологічне дослідження;mayonnaise;low-fat mayonnaise without eggs;rheological research |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Sachko А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research / scientific adviser , S. М. Gubsky. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 95. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sachko_stor95_2022.pdf | 154 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.