Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : [102] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 102
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомСелютіна, Г.А.; Шеін, К.Ю.; Денисенко, А.А.
2022Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюреПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Свідло, А.Р.
2022Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавокПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ребрик, К.В.
2022Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Перевозник, Н.В.
2022Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечностіСелютіна, Г.А.; Онопрієнко, О.О.
2022Нові види десертів для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Овчаренко, В.А.
2022Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлиниПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Кульбачний, С.М.
2022Оздоровчі кисломолочні десерти збагачені добавками із плодоовочевої сировиниПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Кравчук, Д.О.; Водолажченко, А.В.
2022Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробкиПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Дєтскова, Д.О.
2022Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначенняПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Дзюба, О.С.
2022Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовцівПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Дзюба, О.С.
2022Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редькиСелютіна, Г.А.; Дворник, Б.І.; Решетняк, А.О.
2022Розробка сокових напоїв для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Балабай, А.О.
2022Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощівПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ахмєдова, А.К.
2022Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелоюПешук, Л.В.; Кожемяка, О.В.
2022Developing the direction of multifunctional Products with ChlorellaPeshuk, L.V.; Коzhemiaka, О.V.; Prykrodko, D.Y.
2022Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопельПасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.
2022Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарстваЗапаренко, Г.В.; Шамро, М.В.
2022Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировинаПрименко, В.Г.; Головко, М.П.; Головко, Т.М.; Грищенко-Мороз, Ю.М.
2022Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробівЯнчева, М.О.; Баган, Д.О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 102