Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 102
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом | Селютіна, Г.А.; Шеін, К.Ю.; Денисенко, А.А. |
2022 | Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре | Погарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Свідло, А.Р. |
2022 | Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок | Погарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ребрик, К.В. |
2022 | Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування | Погарська, В.В.; Погарський, О.С.; Перевозник, Н.В. |
2022 | Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності | Селютіна, Г.А.; Онопрієнко, О.О. |
2022 | Нові види десертів для оздоровчого харчування | Погарська, В.В.; Погарський, О.С.; Овчаренко, В.А. |
2022 | Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини | Погарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Кульбачний, С.М. |
2022 | Оздоровчі кисломолочні десерти збагачені добавками із плодоовочевої сировини | Погарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Кравчук, Д.О.; Водолажченко, А.В. |
2022 | Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки | Погарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Дєтскова, Д.О. |
2022 | Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення | Погарська, В.В.; Погарський, О.С.; Дзюба, О.С. |
2022 | Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовців | Погарська, В.В.; Погарський, О.С.; Дзюба, О.С. |
2022 | Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки | Селютіна, Г.А.; Дворник, Б.І.; Решетняк, А.О. |
2022 | Розробка сокових напоїв для оздоровчого харчування | Погарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Балабай, А.О. |
2022 | Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів | Погарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ахмєдова, А.К. |
2022 | Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою | Пешук, Л.В.; Кожемяка, О.В. |
2022 | Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella | Peshuk, L.V.; Коzhemiaka, О.V.; Prykrodko, D.Y. |
2022 | Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель | Пасічний, В.М.; Шубіна, Є.А. |
2022 | Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства | Запаренко, Г.В.; Шамро, М.В. |
2022 | Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина | Применко, В.Г.; Головко, М.П.; Головко, Т.М.; Грищенко-Мороз, Ю.М. |
2022 | Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів | Янчева, М.О.; Баган, Д.О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 102