Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14135
Title: Зберігання волоських горіхів
Authors: Лукіянік, О.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Шутюк, В.В.
Keywords: волоські горіхи;зберігання
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Лукіянік О. В. Зберігання волоських горіхів / наук. керівник В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14135
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_lukiyanik_stor82_2022.pdf153.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.