Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Title: Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива
Authors: Мороз, В.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Боднарук, О.А.
Keywords: коров’яче молоко;рослинне молоко;заміна;морозиво;виробництво морозива
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Мороз В. О. Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива / наук. керівник О. А. Боднарук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 89.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor89_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.