Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302
Title: | Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива |
Authors: | Мороз, В.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Боднарук, О.А. |
Keywords: | коров’яче молоко;рослинне молоко;заміна;морозиво;виробництво морозива |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Мороз В. О. Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива / наук. керівник О. А. Боднарук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 89. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14302 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor89_2022.pdf | 153.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.