Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14137
Title: Харчові барвники з дикорослої сировини
Authors: Осипенко, О.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Дущак, О.В.
Keywords: барвники;харчові барвники;сировина;дикоросла сировина
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Осипенко О. В. Харчові барвники з дикорослої сировини / наук. керівник О. В. Дущак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 84.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14137
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_osipenko_stor84_2022.pdf153.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.