Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14276
Title: Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв
Authors: Толчинська, К.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Хомич, Г.П.
Keywords: екстракти;вичавки;сокове виробництво;технологія напоїв
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Толчинська К. А. Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв / наук. керівник Г. П. Хомич. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14276
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tolchinska_86_2022.pdf154.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.