Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14276
Title: | Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв |
Authors: | Толчинська, К.А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Хомич, Г.П. |
Keywords: | екстракти;вичавки;сокове виробництво;технологія напоїв |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Толчинська К. А. Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв / наук. керівник Г. П. Хомич. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 86. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14276 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tolchinska_86_2022.pdf | 154.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.