Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Title: Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги
Authors: Кондрачук, І.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Газзаві-Рогозіна, Л.В.
Євлаш, В.В.
Keywords: самбук ягідний;технологія самбуку ягідного;ірга;продукти переробки ірги
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Кондрачук І. В. Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги / наук. керівники : Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondrachuk_stor96_2022.pdf154.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.