Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365
Title: | Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги |
Authors: | Кондрачук, І.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Газзаві-Рогозіна, Л.В. Євлаш, В.В. |
Keywords: | самбук ягідний;технологія самбуку ягідного;ірга;продукти переробки ірги |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Кондрачук І. В. Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги / наук. керівники : Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 96. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14365 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondrachuk_stor96_2022.pdf | 154.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.