Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396
Title: Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів
Authors: Соломенцева, О.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мурликіна, Н.В.
Keywords: cолодові екстракти;пажитник;cолодові екстракти на основі пажитника;функціональні напівфабрикати
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Соломенцева О. В. Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів / наук. керівник Н. В. Мурликіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 97.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solomenceva_stor97_2022.pdf158.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.