Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396
Title: | Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів |
Authors: | Соломенцева, О.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мурликіна, Н.В. |
Keywords: | cолодові екстракти;пажитник;cолодові екстракти на основі пажитника;функціональні напівфабрикати |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Соломенцева О. В. Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів / наук. керівник Н. В. Мурликіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 97. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solomenceva_stor97_2022.pdf | 158.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.