Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Title: | Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry |
Other Titles: | Удосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарису |
Authors: | Sema, O. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Aksonova, O.А. |
Keywords: | льодяникова карамель;ізомальтит;рослинна добавка;рослинна добавка барбарису;lollipop caramel;isomaltite;herbal supplement;barberry herbal supplement |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Sema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf | 153.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.