Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Title: Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
Other Titles: Удосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарису
Authors: Sema, O.
metadata.dc.contributor.advisor: Aksonova, O.А.
Keywords: льодяникова карамель;ізомальтит;рослинна добавка;рослинна добавка барбарису;lollipop caramel;isomaltite;herbal supplement;barberry herbal supplement
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Sema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf153.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.