Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14287
Title: Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення
Authors: Сухаренко, А.Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Калина, В.С.
Keywords: мармелад;виробництво мармеладу;функціональне призначення;виробництво мармеладу функціонального призначення
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Сухаренко А. Д. Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення / наук. керівник В. С. Калина. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14287
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_suharenko_stor88_2022.pdf155.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.