Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341
Title: Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини
Authors: Дунаєвський, Н.Я.
metadata.dc.contributor.advisor: Дударєв, І.М.
Keywords: квасолевий соус;сублімована сировина;інноваційна технологія
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Дунаєвський Н. Я. Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dunayevskij_stor92_2022.pdf153.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.