Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138
Title: | Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки |
Authors: | Руденко, К.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Наконечна, Ю.Г. |
Keywords: | гриби;маса грибів;технологічна обробка;зовнішні фактори;дослідження |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Руденко К. В. Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки / наук. керівник Ю. Г. Наконечна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 85. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rudenko_stor85_2022.pdf | 153.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.