Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138
Title: Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки
Authors: Руденко, К.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Наконечна, Ю.Г.
Keywords: гриби;маса грибів;технологічна обробка;зовнішні фактори;дослідження
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Руденко К. В. Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки / наук. керівник Ю. Г. Наконечна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 85.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rudenko_stor85_2022.pdf153.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.