Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14134
Title: Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів
Authors: Бурлак, Н.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Дущак, О.В.
Keywords: плодові соуси;характеристики;дослідження
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Бурлак Н. І. Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів / наук. керівник О.В. Дущак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14134
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_burlak_stor81_2022.pdf153.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.