Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Title: | Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної |
Authors: | Мороз, А.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шутюк, В.В. |
Keywords: | біологічно активні добавки;ягоди шовковиці чорної;шовковиця чорна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Мороз А. О. Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної / наук. керівник В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 83. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor83_2022.pdf | 153.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.