Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Title: Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної
Authors: Мороз, А.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Шутюк, В.В.
Keywords: біологічно активні добавки;ягоди шовковиці чорної;шовковиця чорна
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Мороз А. О. Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної / наук. керівник В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14136
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_moroz_stor83_2022.pdf153.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.