Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14348
Title: | Прогресивні аспекти виробництва морозива |
Authors: | Рагулін, Д.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Запаренко, Г.В. |
Keywords: | морозиво;виробництво морозива |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Рагулін Д. О. Прогресивні аспекти виробництва морозива / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 93. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14348 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ragulin_stor93_2022.pdf | 173.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.