Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14348
Title: Прогресивні аспекти виробництва морозива
Authors: Рагулін, Д.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Запаренко, Г.В.
Keywords: морозиво;виробництво морозива
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Рагулін Д. О. Прогресивні аспекти виробництва морозива / наук. керівник Г. В. Запаренко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14348
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ragulin_stor93_2022.pdf173.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.