Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : [102] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 102
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Дослідження страв з використанням соїКорецька, І.Л.; Рибаченко, М.С.; Бахмач, В.О.
2022Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberryAksonova, O.А.; Sema, O.
2022Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на керобПілюгіна, І.С.; Борук, С.Д.
2022Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатівМурликіна, Н.В.; Соломенцева, О.В.
2022Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки іргиГаззаві-Рогозіна, Л.В.; Євлаш, В.В.; Кондрачук, І.В.
2022Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological researchGubsky, S.М.; Sachko, А.
2022Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничногоЄвлаш, В.В.; Газзаві-Рогозіна, Л.В.; Солнцева, С.Д.
2022Прогресивні аспекти виробництва морозиваЗапаренко, Г.В.; Рагулін, Д.О.
2022Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировиниДударєв, І.М.; Дунаєвський, Н.Я.
2022Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсівДударєв, І.М.; Бойко, А.А.
2022Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначенняЛапицька, Н.В.; Блудча, В.О.
2022Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозиваБоднарук, О.А.; Мороз, В.О.
2022Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначенняКалина, В.С.; Сухаренко, А.Д.
2022Визначення нітратів в овочах вирощених поблизу територій Північного та Інгулецького ГЗКЧернушенко, О.О.; Алєксєєнко, Б.О.
2022Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоївХомич, Г.П.; Толчинська, К.А.
2022Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробкиНаконечна, Ю.Г.; Руденко, К.В.
2022Харчові барвники з дикорослої сировиниДущак, О.В.; Осипенко, О.В.
2022Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорноїШутюк, В.В.; Мороз, А.О.
2022Зберігання волоських горіхівШутюк, В.В.; Лукіянік, О.В.
2022Дослідження якісних характеристик нових плодових соусівДущак, О.В.; Бурлак, Н.І.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 102