Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406
Title: | Дослідження страв з використанням сої |
Authors: | Рибаченко, М.С. Бахмач, В.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Корецька, І.Л. |
Keywords: | страва;соя;страви з використанням сої;дослідження страви |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Рибаченко М. С., Бахмач В. О. Дослідження страв з використанням сої / наук. керівник І. Л. Корецька. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 100. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ribachenko_bahmach_stor100_2022.pdf | 155.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.