Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406
Title: Дослідження страв з використанням сої
Authors: Рибаченко, М.С.
Бахмач, В.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Корецька, І.Л.
Keywords: страва;соя;страви з використанням сої;дослідження страви
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Рибаченко М. С., Бахмач В. О. Дослідження страв з використанням сої / наук. керівник І. Л. Корецька. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 100.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.