Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281
Title: Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів
Authors: Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Keywords: харчові добавки;кріопротекторна дія;м’ясні заморожені напівфабрикати;короткочасне та тривале зберігання
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 65-71.
Abstract: Обґрунтовано кількісний вміст деяких харчових добавок, що мають кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених напівфабрикатів. Установлено, що дослідні зразки мають менші втрати після розморожування, збільшується вологозв’язуюча здатність та рівень рН під час короткочасного та тривалого зберігання.
Soundly quantitative contents of some food additives, crioprotector actions, in technology of the meat frozen meat semi-products. It is established that pre-production models have smaller losses after defrosting, increases ability to keep a moisture, level pH, during short-term and long storage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_13.pdf212.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.