Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Title: Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
Authors: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Keywords: комбіновані процеси;електроконтактне нагрівання;обробка харчових продуктів
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 124-128.
Abstract: Акцентується увага на актуальності розробок комбінованих процесів на основі електроконтактного нагрівання. Проаналізовано електроконтактні способи обробки харчових продуктів – електроплазмоліз, електрофлотацію, електростимуляцію та електроконтактне нагрівання.
Accented attention on actuality of developments combined processes on the basis of electrocontact heating. Analyzed the electrocontact methods of treatment food products. Among it is electroplasmolysis, electroflotation, electrostimulation and electrocontact heating.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_21.pdf211.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.