Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280
Title: Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії
Authors: Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
Keywords: методи спектрофотометрії;йодокрохмальні комплекси;деструкція;механодеструкція крохмального гідрогелю
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 59-64.
Abstract: Методами спектрофотометрії йодокрохмальних комплексів та визначення кінцевих реагуючих груп вивчено процес механодеструкції крохмального гідрогелю під дією тиску в гомогенізаторі.
The iodine of the starched complexes and determination of eventual reactive groups is set the methods of spectrophotometry process of mechanical destruction of the starched paste, happening under constraint.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_12.pdf254.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.