Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280
Title: | Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії |
Authors: | Слободнюк, Р. Є. Прасол, Д. Ю. |
Keywords: | методи спектрофотометрії;йодокрохмальні комплекси;деструкція;механодеструкція крохмального гідрогелю |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 59-64. |
Abstract: | Методами спектрофотометрії йодокрохмальних комплексів та
визначення кінцевих реагуючих груп вивчено процес механодеструкції
крохмального гідрогелю під дією тиску в гомогенізаторі. The iodine of the starched complexes and determination of eventual reactive groups is set the methods of spectrophotometry process of mechanical destruction of the starched paste, happening under constraint. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_12.pdf | 254.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.