Випуск 2 (12)
: [87]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 87 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів | Крайнюк, Л. М.; Пасічник, К. О. |
2010 | Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого | Колеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В. |
2010 | Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння | Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2010 | Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу | Мостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В. |
2010 | Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В. |
2010 | Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу | Гринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Зубченко, К. В.; Клапцов, Є. О. |
2010 | Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Ключко, В. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 87 of 87