Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299
Title: | Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів |
Authors: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. Загорулько, О. Є. Гольцов, В. В. |
Keywords: | високов'язкі продукти;цукати;компресійні характеристики |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маяк В. І., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Гольцов В. В. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 140-145. |
Abstract: | Теоретично досліджено компресійні характеристики високов'язких продуктів. Отримано теоретичні залежності, які дозволять розраховувати зсувні характеристики цукатів в умовах їх виробництв. Theoretical investigational compression descriptions of products of ñ en hanceable viscidity. Theoretical dependences which will allow to expect descriptions of change of the candied fruits in the conditions of their production are got. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_24.pdf | 218.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.