Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299
Title: Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів
Authors: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Загорулько, О. Є.
Гольцов, В. В.
Keywords: високов'язкі продукти;цукати;компресійні характеристики
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Гольцов В. В. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 140-145.
Abstract: Теоретично досліджено компресійні характеристики високов'язких продуктів. Отримано теоретичні залежності, які дозволять розраховувати зсувні характеристики цукатів в умовах їх виробництв.
Theoretical investigational compression descriptions of products of ñ en hanceable viscidity. Theoretical dependences which will allow to expect descriptions of change of the candied fruits in the conditions of their production are got.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6299
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_24.pdf218.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.