Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6295
Title: Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів
Authors: Рябець, О. Ю.
Іванов, С. В.
Гринченко, О. О.
Пивоваров, Є. П.
Зайцев, В. В.
Keywords: ксантан;капсульні продукти;рецептурні суміші
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рябець О. Ю., Іванов С. В., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П., Зайцев В. В. Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 114-123.
Abstract: Наведено результати вивчення емульгуючих та стабілізуючих властивостей ксантану, обґрунтовано склад рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів із заданими оптичними, структурно-механічними та фізичними характеристиками.
The results of the study of emulsifying and stabilizing properties of ksantan has been studied, composition of mixtures based on ksantan for obtain products with capsular structure with desired optical, structural, mechanical and physical characteristics has been validated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6295
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_20.pdf213.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.