Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285
Title: | Розробка технології пудингів з м’яса птиці |
Authors: | Большакова, В. А. Скуріхіна, Л. А. Камсуліна, Н. В. |
Keywords: | функціональні м’ясні продукти;пудинги з м’яса птиці;полісахариди рослинного походження |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології пудингів з м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 79-86. |
Abstract: | Розглянуто перспективи створення функціональних м’ясних
продуктів, визначено доцільність залучення до їх складу полісахаридів
рослинного походження та м’яса птиці як цінного джерела білка. Розроблено
рецептури та технологію виробництва пудингів з м’яса птиці з
використанням структуроутворювачів полісахаридного походження.
Проведено комплекс експериментальних робіт щодо визначення показників
якості нової продукції. Розроблено проект нормативної документації. The prospects of creation of functional meats products are considered, expedience of involving is certain in their composition of polysaccharidess of vegetable origin and meat, yak of valuable source of albumen. Compounding and technology of production of puddings is developed from meat with the use of texturaizeres of polysaccharidess origin. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_15.pdf | 176.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.