Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297
Title: Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини
Authors: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Постольнік, Д. В.
Keywords: антоціанові барвники;дикоросла сировина;екстрагування;чорна морква
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 129-134.
Abstract: Розглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких антоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагування барвних речовин з чорної моркви.
The question of intensification of processes of receipt of liquid антоціанових dyes is considered from wild-growing raw material. Investigational process of extracting of matters of paint from a black carrot.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_22.pdf208.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.