Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297
Title: | Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини |
Authors: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. Постольнік, Д. В. |
Keywords: | антоціанові барвники;дикоросла сировина;екстрагування;чорна морква |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 129-134. |
Abstract: | Розглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких антоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагування барвних речовин з чорної моркви. The question of intensification of processes of receipt of liquid антоціанових dyes is considered from wild-growing raw material. Investigational process of extracting of matters of paint from a black carrot. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_22.pdf | 208.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.