Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Title: Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини
Authors: Пестіна, Г. О.
Keywords: рослинна сировина;реструктуровані продукти;гелеутворювачі;альгінат натрію
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пестіна Г. О. Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 72-79.
Abstract: На підставі аналізу літературних джерел у статті проаналізовано основні технології виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Запропоновано два способи структурування з використанням альгінату натрію як гелеутворювача.
On the basis of analysis of literary sources basic technologies of production of the restructured products on the basis of digister are analysed in the article. Two method of production of restructured products with the use of sodium alginate as gelation agent is offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_14.pdf187.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.