Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Title: | Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів |
Authors: | Пивоваров, П. П. Коваленко, А. А. Михайлов, В. М. Неклеса, О. П. |
Keywords: | іонотропні полісахариди;продукція з емульсійною структурою;емульсійні соуси;гетерогенні полісахариди |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пивоваров П. П., Коваленко А. А., Михайлов В. М., Неклеса О. П. Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 107-114. |
Abstract: | Розглянуто перспективи використання іонотропних полісахаридів у
технології продукції з емульсійною структурою, розкрито нову технологію
емульсійних соусів з регульованими органолептичними та структурно механічними властивостями за рахунок використання гідротермооброблених систем гетерогенних полісахаридів. The prospects of using ionotropic polysaccharides in technology of products with emulsion structure has been studied, reveals a new technology of emulsion sauces with adjustable organoleptic, structural and mechanical properties through the use of heterogeneous systems of polysaccharides. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_19.pdf | 198.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.